2021-12-06 08:27:11• hírek • Bede Emőke

Motoron érkezett a Mikulás a gyermekotthonokba

Hó híján nem szánkóval, hanem motorral érkezett meg a Mikulás a szatmári Maria és Ana családi típusú nevelőotthonokba, ezzel hatalmas örömet szerezve az ott élő gyerekeknek. A motoros Mikulás természetesen nem üres zsákkal érkezett, hanem megannyi ajándékot, köztük elektronikai eszközöket, játékokat, édességeket hozott a nevelőotthonok lakóinak, akik a meglepetésekért cserébe két karácsonyi énekkel készültek a Pirosruhásnak és segítőinek.

Az idei már a második olyan év volt, amikor a Dailmer MC motorosklub szatmári tagjai, valamint székelyudvarhelyi, gyergyószentmiklósi és marosvásárhelyi cimboráik meglepték a két gyermekotthon lakóit.  „Két évvel ezelőtt az ország más motorosklubjai által szervezett humanitárius akciókból inspirálódtunk. Ez egy olyan akció, mely kifejezetten az állami gondozásban élő gyerekeket célozza meg a téli ünnepek idején. Elhatároztuk, hogy minden év végén ajándékokkal felpakolva keressük fel a két szatmári nevelőotthont, és így kívánunk nekik jó egészséget, boldog karácsonyt és sok örömöt az otthonbéli családjuk körében” – nyilatkozta Soproni János, a motorosklub egyik tagja.


Mariana Dragos, a Szatmár Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság vezetője köszönetét fejezte ki a motoros Mikulásnak, illetve a Daimler MC klub további tagjainak mindazokért az ajándékokért, mellyel a két nevelőotthon lakóinak örömtelivé tették az ünnepet.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: